Nyhedsbrev om aktindsigt

Vi holder dig opdateret om alt nyt inden for aktindsigt, og udsender løbende nyheder i forlængelse af ombudsmandens udtalelser. 

Nyhederne indeholder aktuelt stof om aktindsigt, information om vores aktiviteter og invitationer til faglige arrangementer. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket "Afmeld nyhedsbrev", som du finder i bunden af nyhedsmailen.

Udfyld og send

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Poul Schmith/Kammeradvokaten via e-mail. Nyhederne indeholder aktuelt stof på udvalgte retsområder, information om vores aktiviteter og invitationer til faglige arrangementer indenfor de udvalgte retsområder. Vi bruger kun dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbreve, og til at registrere, om du åbner e-mailen og klikker på links. Disse oplysninger bruger vi til at tilrettelægge nyhedsbrevsudsendelsen og optimere brugeroplevelsen. Vi sletter dine oplysninger, hvis du framelder dig, eller hvis vi ophører med at udsende nyheder på det område, du er tilmeldt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via linket ”afmeld nyhedsbrev”, som du finder i bunden af e-mailen fra os. Læs mere i vores databeskyttelsespolitik og oplysningsskema om etablering af klientforhold, klientrelationer og markedsføring.

Del Aktindsigtshåndbogen
Tilmeld dig Aktindsigtshåndbogens nyhedsbrev
Tilmeld